Czekolada ciemna 75% z solą BIO 50g - Cocoa
Klasyczna ciemna czekolada 75% z delikatnym, słonym akcentem.
Propozycja dla poszukiwaczy nowych połączeń smakowych.
Wegańska czekolada firmy COCOA o zawartości min. 75% masy kakaowej z delikatnym słonym akcentem.
Wzbogacona niewielką ilością sili himalajskiej jest świetną propozycją dla poszukiwaczy nowych połączeń smakowych.
RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA. To prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji i otaczającej je przyrody.
Czekolady COCOA są w 100% vegańskie, nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego oraz cukru. Słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
Spróbuj i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia!
Wartości odżywcze znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 2496kJ / 602 kcal |
Tłuszcz | 46 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 30 g |
Węglowodany |
37 g |
w tym cukry | 31 g |
Białko | 7,1 g |
Błonnik | 6,8 g |
Sól | 0,5 g |
Składniki: Nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, sól himalajska <1% – zawartość masy kakaowej minimum 75%.
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o alergenach: produkt bezglutenowy, może zawierać orzechy
Kraj producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE
Waga: 50g
Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-09
Opakowanie: tektura, folia z celulozy (kompostowalna)