Czekolada creamy z orzechami laskowymi i morwą w kawałkach BIO 200g - COCOA
Czekolada creamy z orzechami laskowymi i morwą w kawałkach BIO 200g - COCOA

Czekolada creamy z orzechami laskowymi i morwą w kawałkach BIO 200g - COCOA

Wegańska czekolada o kremowej konsystencji z orzechami laskowymi i morwą białą.

Kombinacja, która zaskoczy pozytywnie niejednego smakosza słodkich przekąsek!

Ostatnie sztuki w magazynie
42,51 zł
Brutto

 


Wegańska
 surowa czekolada firmy COCOA o kremowej konsystencji z orzechami laskowymi i morwą białą.

Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się z chrupkością orzechów oraz słodyczą morwy.

Ta kombinacja zaskoczy pozytywnie niejednego smakosza słodkich przekąsek!


Czekolady
 COCOA są w 100% vegańskie, nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego oraz cukruSłodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.


Wartości odżywcze
znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".

ZS0205
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2528kJ / 609kcal
Tłuszcz 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany

37 g

w tym cukry   37 g
Białko 7 g
Błonnik 8 g
Sól 0,2 g


Składniki:
Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, nieprażone ziarno kakaowca*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, orzechy laskowe* 17,5%, morwa biała* 17,5%.

- zawartość masy kakaowej minimum 47%,

*certyfikowany składnik ekologiczny.


Przechowywanie:
 przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje o alergenach: produkt bezglutenowy, może zawierać inne orzechy

Kraj producenta: Polska

Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE

Waga: 200g

Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-09

Opakowanie: tektura, folia z celulozy (kompostowalna)

No reviews
Produkt dodany do ulubionych