Czekolada creamy z orzechami laskowymi i morwą w kawałkach BIO 200g - COCOA
Wegańska czekolada o kremowej konsystencji z orzechami laskowymi i morwą białą.
Kombinacja, która zaskoczy pozytywnie niejednego smakosza słodkich przekąsek!
Wegańska surowa czekolada firmy COCOA o kremowej konsystencji z orzechami laskowymi i morwą białą.
Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się z chrupkością orzechów oraz słodyczą morwy.
Ta kombinacja zaskoczy pozytywnie niejednego smakosza słodkich przekąsek!
Czekolady COCOA są w 100% vegańskie, nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego oraz cukru. Słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
Wartości odżywcze znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 2528kJ / 609kcal |
Tłuszcz | 47 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany |
37 g |
w tym cukry | 37 g |
Białko | 7 g |
Błonnik | 8 g |
Sól | 0,2 g |
Składniki: Cukier z kwiatu palmy kokosowej*, nieprażone ziarno kakaowca*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, orzechy laskowe* 17,5%, morwa biała* 17,5%.
- zawartość masy kakaowej minimum 47%,
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o alergenach: produkt bezglutenowy, może zawierać inne orzechy
Kraj producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE
Waga: 200g
Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-09
Opakowanie: tektura, folia z celulozy (kompostowalna)