Andante EKO - mix nasion na kiełki 400g / GEO Bavicchi
Starannie dobrana mieszanka nasion fasolki Mung, rzodkiewki i lucerny.
Możesz delektować się trzema różnymi smakami oraz dostarczyć swojemu organizmowi zróżnicowanych składników odżywczych.
Andante EKO to starannie dobrana mieszanka nasion fasolki Mung, rzodkiewki i lucerny.
Mix zapewnia jednorodny wzrost pędów! W krótkim czasie możesz delektować się trzema różnymi smakami oraz dostarczyć swojemu organizmowi zróżnicowanych składników ożywczych. Fasola Mung dostarcza ogromną ilość witamin i minerałów, lucerna enzymy, a rzodkiewka zapewnia wyrazisty smak.
Andante to doskonały pomysł nie tylko na smaczną, ale i bajecznie kolorową sałatkę! Można nią uatrakcyjnić wiele dań, niezależnie od pory roku.
Kiełki Bavicchi!
Organiczne nasiona na kiełki GEO firmy Bavicchi są pozyskiwane z upraw przyjaznych środowisku, w których nie stosuje się chemicznych środków ochrony i nawozów sztucznych. Ich jakość jest poddawana kontroli i potwierdzona certyfikatem.
Jak wysiewać:
Namocz nasiona na 10 godzin i usuń połamane. Dobrze wypłucz je pod wodą i umieść na kiełkownicy uwzględniając, że nasiona zwiększą swoją objętość
4-krotnie. Upewnij się, że są równomiernie rozłożone.
Podlewaj dość obficie 2-3 razy dziennie.
Przed spożyciem kiełki należy umyć.
Mogą być przechowywane w lodówce przez 1-2 tygodnie.
Przechowywanie: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Włochy
Certyfikat ekologiczny: IT BIO 014
Waga opakowania: 400g
Śluzowate: Nie
Temperatura: 21
Wstępne kiełkowanie: po 3-5 dniach