Oliwki zielone nadziewane pastą z anchois BIO 350 g (200 g) / Campomar Nature
Smak oliwek i wyraźny, słonawy smak anchois to wyśmienite połączenie.
Przekąska, która zadowoli najbardziej wymagających wielbicieli oliwek.
Zielone oliwki to niedojrzałe owoce drzewa oliwnego. Ze względu na gorzkość surowych owoców zalewa się je oliwą lub mieszanką wody i soli, aby przygotować je do spożycia.
Tutaj nadziewane pastą z anchois. Smak oliwek i wyraźny, słonawy smak anchois tworzą wyśmienite połączenie.
Idealnie sprawdzą się jako przekąska, bądź jako dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej i bałkańskiej.
Skład: oliwki zielone*, woda, pasta z anchois [woda, SARDELA europejska (Engraulis encrasicolus), stabilizator: alginian sodu], sól, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 639 kJ/155 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3 g |
Węglowodany |
0 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 4 g |
Przechowywanie: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Informacja o alergenach: produkt bezglutenowy
Informacja dla wegan: produkt wegański
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Certyfikat ekologiczny: Tak
Opakowanie: szklany słoik
Waga: 350 g
UWAGA: Mimo dołożenia wszelkich starań produkt może zawierać fragmenty pestek.