Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g / Vitaliana
Ekologiczne oliwki czarne drylowane w zalewie.
Ważny komponent kuchni śródziemnomorskiej.
Czarne oliwki w zalewie pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Dojrzałe owoce są ważnym elementem kuchni śródziemnomorskiej. Możesz podać je jako przystawkę, a także dodać do sałatek i pizzy. Podkreślą smak makaronów, dań mięsnych i wytrawnych tart. Jeśli robisz domowy chleb wsyp garść oliwek do surowego ciasta - dodadzą pieczywu wyjątkowego aromatu.
Skład produktu: czarne oliwki*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
*produkt z certyfikowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 927 kJ/ 225 kcal |
Tłuszcz | 23,41 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,64 g |
Węglowodany |
1,36 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Błonnik | 2,64 g |
Białko | 0,97 g |
Sól | 1,8 g |
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
Informacja o alergenach: produkt bezglutenowy
Informacja dla wegan: produkt wegański
Kraj pochodzenia: składniki Włochy, producent - Polska
Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-07-07904
Opakowanie: szklany słoik
Waga: 280 g