Pesto genovese (sos bazyliowy) BIO 130g / Alce Nero
Pesto genovese (sos bazyliowy) BIO 130g / Alce Nero

Pesto genovese (sos bazyliowy) BIO 130g / Alce Nero

Ekologiczny sos z bazylii.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu prosto ze słonecznej Italii.

19,43 zł
Brutto

 


Pesto GENOVESE z bazylii
firmy Alce Nero.

Ten ekologiczny sos z bazylii to tradycyjny włoski dodatek do makaronu. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.


Wartości odżywcze znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".

ZS0176
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 1940 kJ / 462 kcal
tłuszcz  47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7 g
węglowodany 5,1 g
w tym cukry 2,7 g
błonnik 1 g
białko  4,2 g
sól  2,7 g


Składniki: pasta bazyliowa* (46 %) (bazylia* (41 %), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, ORZECHY NERKOWCA*, SER parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5 %) (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* (MLEKO owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9 %), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

Informacje o alergenach: nie zawiera glutenu

Informacja dla wegan: produkt wegański

Waga: 130g

Kraj pochodzenia: Włochy

Certyfikat ekologiczny: IT-BIO-009

Opakowanie: szklany słoik

No reviews

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Produkt dodany do ulubionych