Czekolada creamy z migdałami i solą  BIO 50g - COCOA
Czekolada creamy z migdałami i solą  BIO 50g - COCOA

Czekolada creamy z migdałami i solą BIO 50g - COCOA

Wegańska czekolada o kremowej konsystencji z chrupiącymi migdałami oraz nutą soli.

Propozycja dla miłośników słonego karmelu.

Ostatnie sztuki w magazynie
12,62 zł
Brutto

 


Wegańska
 surowa czekolada firmy COCOA o kremowej konsystencji chrupiącymi migdałami oraz nutą soli.


Czekolady
 COCOA są w 100% vegańskie, nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego oraz cukruSłodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.


Wartości odżywcze
znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".

ZS0204
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2612kJ / 630 kcal
Tłuszcz 51 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26 g
Węglowodany

32 g

w tym cukry   32g
Białko 9,2 g
Błonnik 5,6 g
Sól 0,45 g


Składniki: 
Cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 24%, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sól himalajska <1%, wanilia Bourbon*

– zawartość masy kakaowej minimum 47%.

* składniki pochodzące z upraw ekologicznych.


Przechowywanie:
 przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje o alergenach: produkt bezglutenowy, może zawierać orzechy

Kraj producenta: Polska 

Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE

Waga: 50g

Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-09

Opakowanie: tektura, folia z celulozy (kompostowalna)

No reviews

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Produkt dodany do ulubionych