Migdały w białej polewie kokosowej BIO 70 g - COCOA
Migdały w białej czekoladzie kokosowej.
Propozycja dla miłośników chrupiących orzechów w delikatnej polewie.
Migdały w białej wegańskiej czekoladzie kokosowej firmy COCOA.
Miąższ kokosowy użyty w produkcie nadaje delikatny kokosowy smak oraz jedwabistą konsystencję białej polewie.
Czekolady COCOA są w 100% vegańskie, nie zawierają glutenu, laktozy, oleju palmowego oraz cukru. Słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
Wartości odżywcze znajdziesz w zakładce "Informacje o produkcie".
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 2648 kJ / 640 kcal |
Tłuszcz | 55 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany |
19 g |
w tym cukry | 19g |
Białko | 12 g |
Błonnik | 10g |
Sól | 0,14 g |
Składniki: Polewa 65% (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, migdały*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19%, wanilia Bourbon*, migdały* 35%.
– zawartość masy kakaowej minimum 36%),
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o alergenach: produkt bezglutenowy, może zawierać orzechy
Kraj producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo spoza UE
Waga: 70g
Certyfikat ekologiczny: PL-EKO-09
Opakowanie: folia