Koper EKO - nasiona na kiełki 13g / 150g - GEO Bavicchi
Koper EKO - nasiona na kiełki 13g / 150g - GEO Bavicchi
Koper EKO - nasiona na kiełki 13g / 150g - GEO Bavicchi
Koper EKO - nasiona na kiełki 13g / 150g - GEO Bavicchi

Koper EKO - nasiona na kiełki 13g / 150g - GEO Bavicchi

Koper ma właściwości detoksyfikujące, a ponadto jest bardzo bogaty w potas. 

Kiełki mają niepowtarzalny smak prawdziwego warzywa. Będą świetnym uzupełnieniem każdej sałatki.

Waga
Ostatnie sztuki w magazynie
7,77 zł
Brutto

 


Koper jest znany z właściwości detoksyfikujących i jest bardzo bogaty w potas
.

Kiełki  mają niepowtarzalny smak prawdziwego warzywa

Całkowite kiełkowanie kopru zwykle ma miejsce po 12-13 dniach. Ważne jest, aby się nie zniechęcać i zwilżać nasiona 2, a nawet 3 razy dziennie.

Koper będzie świetnym uzupełnieniem każdej sałatki. Mieszki z nasionami można bezpiecznie spożywać razem z kiełkami.

 
Kiełki Bavicchi:

Organiczne nasiona na kiełki GEO firmy Bavicchi są pozyskiwane z upraw przyjaznych środowisku, w których nie stosuje się chemicznych środków ochrony i nawozów sztucznych. Ich jakość jest poddawana kontroli i potwierdzona certyfikatem.


Jak wysiewać:


Namocz nasiona na 10 godzin i usuń połamane. Wypłucz je dokładnie i umieść na zestawie do kiełkowania. Jeśli używasz kiełkownicy z tacami upewnij się, że nasiona są równomiernie rozrzucone. Lepiej nie kiełkować ich w słoiku.

Podlewaj 2-3 razy dziennie, aż zaczną kiełkować.

Przed spożyciem należy je umyć.

KS0243


Przechowywanie: 
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia: Włochy

Certyfikat ekologiczny: IT BIO 014

Waga opakowania: 13g/150g

Śluzowate: Nie

Temperatura: 21

Wstępne kiełkowanie: po 4-6 dniach

No reviews

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Produkt dodany do ulubionych