Dlaczego w Polsce łatwiej o dobrą tortillę niż w Meksyku?

Dlaczego w Polsce łatwiej o dobrą tortillę niż w Meksyku?

Pełnoziarnista tortilla kukurydziana robiona z całych ziaren, bez użycia mąki to rzadkość w Meksyku. W Polsce robimy ją my, w Tortillas Molino i chętnie rozsyłamy wszystkim amatorom. read more
Czy kukurydza urośnie bez udziału człowieka?

Czy kukurydza urośnie bez udziału człowieka?

Splecione historie - rośliny i kultury Meksyku. Opowieść o bioróżnorodności i kukurydzy. read more
Tortilla sentymentalna

Tortilla sentymentalna

Czym dla Meksykan jest tortilla opowiada twórca Tortillas Molino - Jesus Santoyo Bautista read more
Tortille - historia jednego biznesu

Tortille - historia jednego biznesu

Jeśli lubisz kategorię "wspomnień czar" i chcesz wiedzieć jak powolne kołysanie pociągu wpływa na kreatywność w biznesie- wskakuj! read more
Produkt dodany do ulubionych